Merhaba biliyorum yargılayan cok olacak ancak ben yaptığım hatanın farkındayım okuduktan sonra lutfen buna gore yorum yapınız rica ediyorum.
Ben 19 yaşında bir genc kızım universite okuyorum 5 senedir bi erkek arkadaşım var ve 23 ekim 2019 da biraz yakınlaştık ilk kez ozur dilerim doğru bilgi almam icin acıkca yazmam gerekiyor. O gun yumurtlama gunummuş yani cok doğurganım.Benim ic camaşırım yoktu yanında yatıyordum onda da yoktu ve masturbasyon yapıyordu daha sonra boşaldı peceteyle temizledi ondan once oral yapmıştık sadece biliyorum cok mantıksız ama elinde sperm kalma ihtimaliyle hamile olabilir miyim cunku 6 kasımda adet olmam gerekiyordu ve 6 kasımdan bir hafta once 4-5 gun suren kahverengi akıntım oldu.Daha sonra stres olmaya başladım ve bugun 29 kasım ben 23 gundur adet olamıyorum alt karnımda şişlik var gibi hissediyorum goğuslerim acıyor cok hafif ve bazen ağrıyor maydonoz suyu civanpercemi ne varsa ictim ve adetimi sokmedi normalde de yılda bi iki kere bu şekilde gecikirdim ama ilk kez boyle oluyor cok stresliyim cok korkuyorum biliyorum hamile kalmak cok kolay değil ama olmayacak bi şey mi bu imkansız mı yani lutfen yardım edin ne yapmalıyım