Bu hafta salı babam ufak bi ameliyat gecirdi aynı zamanda haftasonu ben hastalandım bunların stresi ile iki gece uyuyamadım ve bunlar olurken işe gittim
Babamın ameliyata girdiiği sabah sevgilim uyandı gunaydın sohbetinden sonra kahvaltıya gitti 1 bucuk saat yazmadı sonra gelip tekrar normal bir sohbet ederken tartışma cıktı ve tartıştık .
bende babamı sormadıgını şuan sevgilim olmasını bırak yıllardır arkadaşım oldugunu dışardaki insanın bile bi nasıl babam ameliyattan cıktımı diyeceğini onun boyle bişeyi nasıl yaptıgını “sordum
Arayacaktım birazdan dedi ve ben fevap vermeyince 15 kez fln aradı beni bidaha arama istemiyorum dedim sonra bidaha aradı
Ertesi sabah gunaydın aşkım yazdı ve ne bi ozur hic birşey demedi biz 1 hafta goruşmedik bugun goruştuk ve hic bişey olmamış gibi davrandı ben bu konuyu actım ozur diledi uzadı gitti tartıştık sonra arladaşları aradı surekli biz iciyoruz sende gel bunalttılar o oturalım dedi ben gidelim dedim sonra tamam bak uzatmayalım bende uzuluyorum ozur dilerim dedi acele acele geldi
Araba benim arabamdı o suruyodu inerken seni burda bırakıyımmı diyip biranda indi ne bi goruşuruz ne bi dikkat et hic bir şey demedi bende direksiyona gecip gittim
Artık gercekten nasıl tahammul ettiğime inanamıyorum ben napıyım kızlar bu odunl