Merhabalar biliyorum biktiniz bu konulardan keza bende oyle ama burda gecirenler yaşayanlar olmuştur herkeste belirtiler farklı biliyorum bizde covidmiyiz diye şupheleniyorum
Oncelikle eşimle ikimizde bir iki gun suren mide bulantısı yaşadık gecti ardından aşırı yorgunluk eklemlerde ağrı bu esimde daha fazla ozellikle sirt bolgesi ,gogus bolgesi kendini cok kotu hissediyor
Benimde bi hayli fazla halsizligim var ayak topuklarima varana kadar ağrıyor yururken evde 3 kucuk cocuğum var kimseyle goruşmuyoruz surecin başlangıcından beri
6 yaşındaki kızımda bizimle bir gun mide bulantısı karın ağrısı cekti onun dışında o iyi
Eşim dun gitti hastaneye ağrılar icin bisey cikmadi bugunde covid testi icin gitti bu belirtilerle test yapılmadığı soylenmiş ben bu yaşadığımız durumun normal olduğunu duşunmuyorum biz kendimizi pozitif kabul edip kimseyle goruşmeyiz ama eşim calışıyor
Diyorum keşke pozitif temasliyiz mi deseydi test yapilmasi icin sormuşlar eşim yok demiş bildiğimiz kadarıyla yok zaten ama evde bebeğimiz var onu kucağa alırken bile zorlanıyoruz
Ikimizin aynı durumu yaşaması tesaduf olamaz psikolojikde degil eminim