Selam KK değerli uyeleri. Konu biraz hukuki ve dini. Doğru yerde acmadıysam yonetici ark tecrubesizliğimize versin.
Benim icin onemli olan sınava hazırlanıyorum. Kitapları cok pahalı, neredeyse tum paramı soru bankalarına harcadım. Nerdeyse aldığım tum kitaplarda konu kapsamı dışında sorular, sınava dahil olmayan yerlerden sorular o kadar cok ki delirttiler beni. 15 soruluk test 6 tanesi konu dışı. Şıklarda yine konu dışı bilgiler var sıkıntılı cozmek. En son aldığım ve oldukca pahalı olan bir yayına mesaj attım, sorularınız hatalı kapsam dışı. cevap vermediler tabı. Yayıneviyle iletişime gectim, takmadılar. En son kafamın tası attı "Allah belanızı versin, hakkım helal değil, cop bu kitap" dedim aynen boyle. Ama artık son aşamada ve yazarlardan biri benimle iletişime gecti ve uslubunu kınadı. Ardından diğeri gecti once kendini ovdu ovdu ve ne kadar başarılı olduğunu anlattı ve benim uslubunu kınadı vs vs. Adımı gomuyorlar. Burada suclu muyum onu anlamıyorum. Bir tanesi dava acmakla tehdit etti beni