Oncelikle merhaba umarım doğru yere konu acıyorumdur, uzun zamandır takip ettiğim bu siteye sonunda uye olup konu actım. Cunku bana yararı olacak farklı goruşlere ihtiyacım var. Bende herkes gibi mutlu guvende olmak ve gunumuzde zor olsada hayatımı biriyle paylaşmak istiyorum. Eşimden boşandım bu medeni durumum. Bu konu gecmişe ait. Ben birisiyle tanıştım arkadaşlar 1.5 sene maddi mavevi benim gibi ayrılmış bir insanla olmayacak bir ilişki yaşadım kısacası inandım yanıldım diyelim. Tam herşeye nokta koymuşken 3 senedir arkadaş olarak cok iyi tanıdığım ve kesinlikle ilahi adaletin ilahi kaderin karşıma cıkardığını duşunduğum kişinin aslında yıllardır beni beğendiğini oğrendim. Fakat kaderin şu işine bakınki o kadar dibe vurmuş daha yeni yeni yaralarını sarmış ve hala ara ara sinirlerimi kontrol edemediğim bir anda geldiki ondan evlenme teklifi..... Tam anlamıyla sacmaladım. Ve bana tekrar şans vermiyor acıkladım yazdım şimdide sustum Değmeyecek bir insan olsa zerre vaktinizi almazdım. Hani dahada karşıma cıkmaz hayatım boyu mutsuz oldum Allah beni yalnızlıkla sınadı dersiniz ya....... Sonra aslında kader size ilk ve son kez şans verir..... Sizde bu şansı ruh halinizden mutevellit değerlendiremezsiniz anlıyacağınız araftayım..... Hayatımda hic bu kadar ozumu goren olmamıştı..... Kısaca anlattım 9 ağustosda bitti. Tanımam gereken tek insanı kaybettim