Yaşadığımız cok şey oldu evlendiğimizden bu yana burdada cok şey paylaştım eşim e de yokken mutluyum rahatım ama evde geldiğinde cok stres oluyorum ondan nefret ediyorum her yaptığı gozume batıyor bana bir guzel soz soylemez surekli hakaret kufur istediğim hic birsey yapmaz ama yapar gibi gorunur.en son dun sen beni boğuyorsun hapis gibiyim bu evde dedi .bende ben sana deseydim ne derdin dedim birsey demezdim diyor.bağırdım cağırdım attık dun sen bana nasıl boyle birsey dersin eğer bir daha dersen bu şekilde uyarmayacağım dedim .eve gelir kızlar yatar elimde telefon asla bırakmaz bir bardağı makinaya koymaz.en azımdan kirletme derim.uyarı yaparım omda bağırır cağırır eşşek gibi calışıyorum evde hic şikayet etmem ayağımı duştan cıkınca sil derim işin ne sil evde diyor terlik giymeyi sevmiyormuş .daha neler.ya dedim ben boyleydim Bilmiyor muydun evlenirken biliyordum bazı şeyleri değiştir diyor değiştiremem dedim yA değiştirmiyorum.bıktım inanın bıktım artık nefret ediyorum ondan ayrılmayı ciddi ciddi duşunuyorum beni hayattan soğuttu cinsellik desen yok midemi bulandırıyor aylardır dişini fırcalamaz kıllarını almaz ben haketmiyorum bunları.gercekten haketmiyorum hic kimseyle konuşamadığım icin buraya yazdım