Arkadaşlar merhaba gecen ay bi konu acmıştım okumayan ark icin ozet geciyorum ve su an cok ofkeli ve aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ;
nerdeyse 2,5 seneyi gecen iliskimiz vardı.. 3,5 ay once benden sebepsiz ayrılmıştı Ne helalik almisti ne acıklama yapmıştı .beni kafamda bin soruyla terk etti arkadaslari ailesi biliyordu Beni neyse konuya geleyim aynı hafta avukat bir kızla cıktığını ogrendim Evleneceklermiş .bu adam en yakın arkadaşlarımı şirket adresinden hikayelerine bakıyordu merak ediyordur dedim gene sessiz kaldım .ama son bir aydir ısrarla gizli numaradan aranıyorum .gizli hatti kapatmadım bilerek onun olduğunu ortaya cıkarmak icin .cunku daha onceki kusmelerimizde gene gizli numaradan arayarak barışmıştık .bu şahıs beni gunde 40-50 arası muhakka arıyor .arkadan başka numaralardan arıyoruz aynı anda kendisi meşgul calıyor .ve beni kapattığı an o numaralara donuyor kimsiniz diye ..ben emin oldum yuzde 99 kendisi ..ama yinede ihtimaller ile yuzde 1 başkası da olabilir ( hattım cok yeni kimse bilmiyor ailemden başka ) .simdi ortaya cıkarmaya calışıyorum siz olsanız ispat ettikten sonra kıza yazarmisiniz? sizi kalleşce terk eden birine yaparmisiniz bunu ? yanı hepsinin ekran goruntulerini aldım kız arkadaşlarımın hikayelerine bakmasi ve gizli numaradan arama ekranlarını kıza gostereyim mi ? Fakat ofkemi boyle Bastıracağımi duşunsemde , bir yanım kızın hatası yok şimdi ayrilirlarsa ben gunaha girerim diye korkuyorum yada basım ağrıyabilir siz olsanız gercekten ne yapardınız ?