Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dun ve bugun de cay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır donmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi okuz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen cay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden butun sıkıntıları biz cekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş surekli mesela.Sonra hayatım kustun mu bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de cok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi optu neye bozuldun cay koy dedim diye mi diyor.Okuz işte anlamaz ki
Guncel:Kızlar hepinize yorumlarınız icin teşekkur ederim.Eşim birkac kere benden opucuk aldı ve boş yere alındığımı hazır ayaktayken cay istediğini bana zarar verecek ağır bir şey kaldırma cekme vs istemediğini soyledi.Sonra cay bittiği icin cay demleyeyim mi,canın bir şey istiyor mu alıp geleyim mi,hamilelik sana cok yakıştı biliyorsun dimi,yarın benden bir şey istiyor musun dile benden ne dilersen gibi sozleriyle gonlumu aldı.Uzerine guzel bir mısır patlattı.Gece de ameliyatla ilgili korkmamam gerektiğini hemen olup biteceğini soyledi.Beni pek uyku tutmayınca o da uyumadı.Biraz uyumuştum yine uyandım.Heyecanım cok fazla.Bu arada evet yine ben Yanlış duşunmuşum eşime haksızlık yapmışım.Dualarınızı eksik etmeyin(doğum icin)