selam kızlar bi kac gun once konu acmıştım.linkini buraya bırakıyorum
Is sorunu ne olur yardım. Merhaba kızlar. 2 yıldır bir iş yerinde calışıyorum. Muhasebeci olarak. Yoğun ve yoğun olduğu kadarda duzensiz bir iş yeri.kendini patron zanneden calışanlar iki yuzlu insanlar.elbette bi cok iş yerinde vardır boyle insanlar.bundan bi kac ay once (nisan ayı gibi) işi bırakmayı duşundum. Ama...
www.kadinlarkulubu.com

gercekten iyi durumda değilim.kafam beynim karmakarışık.psikologa gittim ilac alabilmem icin psikiyatriste gonderdi.bu gunde psikiyatirste gideceğim.herkesin turlu turlu derdi var.ama insan gercekten buraya yazınca rahatliyor.
O Adama karşı (adam demek te yanlış olur ama) gun gectikce nefretim coğalıyor.beni bu hale duşurduğu icin.canını yakmak istiyorum manevi olarak.hırsımı ofkemi cıkarmak istiyorum.ben sana ne yaptım iyilikten başka diye yuzune haykırmak istiyorum.
iş konusuna gelince gercekten yapamıyorum.masam yine darmadağın.bense sadece uyumak istiyorum.kafamı dağıtmak icin bi kac bişey yapayım diyorum.hemen yoruluyor beynim.odağım kayıyor.o kadar huzursuzum ki.bi suru yarım işim var.yapılması gereken işlerim var ama yapamıyorum.haksızlık yapıyorum burdakilere de.vicdan azabı duyuyorum.
zaten burda mutlu değildim.şimdi mutsuzken burda bulunmak eziyet gibi geliyor.