Merhaba kızlar.
2 yıldır bir iş yerinde calışıyorum. Muhasebeci olarak. Yoğun ve yoğun olduğu kadarda duzensiz bir iş yeri.kendini patron zanneden calışanlar iki yuzlu insanlar.elbette bi cok iş yerinde vardır boyle insanlar.bundan bi kac ay once (nisan ayı gibi) işi bırakmayı duşundum. Ama sonra vazgectim biraz daha sabretmek istedim.
Gecen ay ozel hayatimda bazı uzucu olaylar yaşadim.psikolojik olarak cokmuş durumdayım. Konuşmak yemek yemek gezmek tozmak insan yuzu gormek bile istemiyorum. Patronuma anlattım durumu bu psikoloji ile calışamayacağımı soyledim. Oda izne cik gel bakalım dedi.sagolsun anlayışla karşıladı. Izne cıktım kafamı dağıtmak icin arkadaşıma gittim şehir dışına fakat geldim yine calışacak konumda değilim.soylenenleri bile algılayamiyorum. Muhasebeci olanlar bilirler surekli dikkat isteyen bir iş.ve benim.gucum yok.patronda farkında toplanamadigimin.ne yapacagimi bilmiyorum. Is yapamıyorum.yapsamda yanlış oluyor bazıları.birj bişey soyluyor iş yerinde sinirleniyorum tahammul edemiyorum. Insanların iyi niyetini suistimal etmek istemiyorum daha fazla.
Bi taraftanda aileme karşı sorumluluğum var ozellikle babama.annecigim olanlardan haberdar ama.babam kızacak diye soyleyemiyoruz maalesef.yasim olmuş 36.evli değilim.
Is yerinde mUtszudum zaten.ozel hayatımda mutsuz olunca iyice coktum. Sabahları gelmek bile istemiyorum.calan telefonlara bakmak istemiyorm. Ne yapicam hic bilmiyorum.
bazı arkadaşlarım problemin neolduğunu sormuşlar.kısa bir ozet gectim
edit :
Ozel hayatımda ki konuya gelince o kadar karışık ki.basli başına bir konu acmak lazım.
Ama kısaca paylaşayım. Ben birine aşık oldum.maddi manevî kotu durumda idi.maddi olarak cok yardımda bulundum.manevi olarakta yanında oldum hep.adi hic bi zaman konulmadi ilişkinin evet.ama benim kendisine cok aşık olduğumu biliyordu.bunu bilerek yakınlık kurdu benimle.para isterken sevgili moduna girmeler,guzel sozler flortleşmeler falan. 2 yıldır suren bir durum bu.ve en sonunda be rest cektim ilişkinin adını koymak icin.oda arkadaş olduğumuzu ve bana umut vermediğini soyledi.(KESİNLİKLE YALAN.) Onceki evliliğinden dolayı korkularının olduğunu ve ciddi bir ilişkiye maddi manevî hazır olmadığını soyledi.ve beni o kadar degersizlestirdi ki benim onun icin sokaktaki herhangi birinden farkım yok gibiydi konuşurken. yani kısacası bunca zaman zaafımi kullanarak maddi olarak nemalanmış benden.onda para olmadığı icin bana olan borcunu da veremiyor.yada ben oyle biliyorum durum bu(arkadaşlarım lutfen ozel hayatın konusunda cok yaralayıcı yorumlar yapmayın. Cunku gercekten psikolojik olarak hic iyi durumda değilim.kullanilmisligi ve degersizlestirilmeyi hazmetmek icin zaman lazım cunku)