Oncelikle Merhaba Arkadaşlar... Benim 9 aylık suregelen bir ilişkim var.Zaten tanışma şeklimiz de instagram uzerinden oldu.Belirli bir sure kendisi beni platonik sevmiş,hatta beni o platonik olarak sevdiği donemlerde birkac paylaştığım resim dolayısı ile benim erkek arkadaşım var
sandığı icin de ici epey acımış yanaşamamış. Epey ictim diyor bana, geceler boyu ağladım uzaktan sevdim dedi kendisi bana.Acıları cok cektiğini dile getirdi. Hatta yanaşmaktan epey korkmuş ters tepki vereceğim de diye.Her neyse arkadaşlar konumuz bu değil bu başlangıc.Ardından kendisi bana ben ofiste calışırken bir mesaj gonderiyor.Biz de o vasıtayla tanışıyoruz ediyoruz. Ben bir ay kadar erkek arkadaşımı o zamanlar sallamadım tabi..Hatta beni seviyor musun diye sorduğunda cok az diye cevap veriyordum. Yani o cabaladı bir miktar kendi kendine yurutmeye calıştı ben cunku sevmediğim icin cok az yazıyordum ilgileniyordum kaale almıyordum. Her neyse sonra boyle gunler gecti ben sevmeye başladığımı hissettim. Benim babam epey sert birisi daha doğrusu en başında babam,geri kalanındaki ailem de epey sert annem dışında. Karşı cıktılar tabi epey kavga gurultu oldu evde. İstemiyoruz yaşı buyuk dediler.Benim yaşım 20 Onun ise 28-30 civarı.Asla olmaz dediler.Sonra evden kacacağımı duymuşlar o fikri yaydım o sıralar dayanamıyordum.Babamla oturduk konuşmaya derken babam tanıma fırsatı vermeyi kabul etti. Erkek arkadaşım geldi tanıştı kendisiyle.Babam on yargılı davrandığını anladı cok sevdi kendisini.Cunku epey nazik bir beyefendi.Yavaş yavaş ailemin icine dahil oldu.Annem,kız kardeşim,babannem ve dedemle tanıştı.Herkes cok seviyordu cok olumlu bakıyordu başta.Erkek arkadaşım iş yerinde calışmamı istemiyor cunku cok kıskanıyor.Kendisinin durumu cok iyi ustunde mallar var.Ben sana bakarım sen calışma elini sıcak sudan soğuğa sokmam deyip durdu aylarca.Tum ihtiyaclarını da ben alırım dedi.Tamam dedim.Zaten onun dediğim gibi ustunde epey malı var,bir de ofiste calışıyor ek olarak. Biz cok mutluyduk hatta kolem,kopeğim bile oldu.Herkes icinde ayaklarımı optu,kapandı.Video cektirdi kendisini oyle.Zaten ilk defa aşık olduğu icin kendisi kendisini kaybetmişti.İş yerinde işlerine bakamaz duruma geldiği noktalarda,ailesiyle konuşma fırsatı yakaladım. O gunu anlatacağım size.Erkek arkadaşım bana epey para harcadı.20 milyar kadar.Kedisinden tutun,laptopa kadar,faturalarımı o odedi.Bazen 1 milyar bile geldi.Taksi param bazen 1 milyar oldu o odedi.İşte boyle boyle gunler gecti derken. Erkek arkadaşımla dovmeciye gittik.Ben yaptırmadım.O gun once boyutuna kadar şekline kadar ben sectim nasıl yapılacağına dair.Koluna,kalbine benim ismimi yazdırdı.Ablası telefonda ağlıyordu bağırıyordu beni zaten istemiyorlardı yaşım kucukmuş acık giyiniyormuşum ve gecmişime dair bir takım şeyler duymuşlar.İftiralar atılmış onlara kanıtsız inanmışlar.Ağlamaya başladı işte bağrıyordu ona telefonda sen nefret ediyordun dovmeden nasıl yaptırırsın diye bir de evlenmemizden cok korkuyorlr cunku mallarda benim de hakkım olur diye evlenirsek.Telefonda once ablasıyla konuştuk.İşte giyimle yargıladı beni.Yaşın kucuk işte bekleyn acele etmeyin falan gibisinden bence oyalamaya calıstılar beni.Sonra işte hic onceden boyle olmadığını o gun erkek arkadaşımın annesi duşup bayılıyor tam hastalığı ne bilmiyorum onu bırakıp gelmiş bir de iş yerinde hep telefon elindeymiş calısamıyormus yuzumuze bakmıyor yanına gidince falan gibisinden şeyler dedi.Epey değişti gibisinden.Sonra işte aradan bir hafta gecti parmaklarına da ismimi yazdırdı.Ailesi,akrabaları patronuna kadar hepsi işte istemiyordu.Tehdit falan ettiler parmaklarını kolunu kesicez diye.Dovmeleri cıkartmazsan.Bana aldığı şeylerin dokumunu de oğrenmişler.İyice iş cığrından cıktı.Ailemle tanıştığını da biliyorlar.Bir ara tanışmayı kabul ettiler.Annesiyle telefonda babasıyla gercekte yuz yuze goruştum.Elini opturdu ilişkimiz hakkında ne duşunuyorsunuz dediğimde siz bilirsiniz ben karışmam demişti.Aradan bir kac hafta gecti onumuzu kestiler.Zaten buluşmamıza fırsat vermiyorlardı. O gun iş yerinden bir miktar izinb aldı niye almışmış patron falan işi karıştırdı.Hic mi goruşemiyelim biz zaten pazarları ailesinin yanındao lduğu icin arabayı falan alıyorlar.Tehdit etti babası herkes icinde bağırmaya başladı tabi tum akrabaları orda.Katil edeceksin beni falan bu iş olmayacak biz seni istemiyoruz diye.Pacavra gibi fırlatıp ben uzaktayım taaa ordan oraya nereye gideyim ben.Otobus yok para yok taksi yok.Taksi cağırttın gideyim dedim.Erkek arkadaşımı dovduler uzaklaştırdılar.Ben goturucem dedi izin vermediler.Sonra ailem cok kızdı bu duruma ve asla istememeye bvaşladıar.Bir ara babam tekrar geri donuş yaptı tamam bekle dedi.Sonra gene dun epey tartıştık babamla olmaz bu iş dedi.Erkek arkadaşımın ailesi kartlarını elinden aldılar.Parasız bıraktılar.Telefon iş yerinde yasa konuşamıyoruz cok az konusuyoruz artık.Arkasında casus bile var takmışlar.Bana aldığı şeylerin 10 milyarını odetmeye alıştıkları icin erkek arkadaşım borc aldı bir de borc altında.Yani bizim duşuncemiz ustundeki malları devir olduğu icin babadan gecirme cunku.Tarla,hayvan falan var.Yaklaşık 10 senedir zaten ustunden almamışlar.Erkek arkadaşım da diyor malları rahatca satmam icin ki şuan biriyle anlaştı parayı hazırlıyor adam epey yuklu miktar seninle evlenelim malların ustunde senin de hakkın olsun senin de imzan gereksin yeni kanuna gore boylelikle kimse engel olamaz.Sonra da evlenip malları sattıktan sonra yurt dışına kacalım herşeyi geride bırkmaya hazırım diyor.İşte beklyoruz 1 aydır satılsın diye adam para topluyormuş.Ailem dışarıya bile buluşmama izin vermiyor.Bu durumda uzun sure beklemeyip ya kacırıcak evden beni yanına ayrı bi ev tutacak ya da nikah kıyıp yurt dışına kaccıcaz. Bana gore en mantıklısı yurt dışına kacmak o da turkiyede yaşanmaz zaten diyor asla.Nikah kıyıp mal satıldıktan sonra gitmemiz gerek.Cunku sevgimizi kimse anlamıyor.Herkes ona seni aldatacak dovmelerle ortada bırakcak bak o yaptırmamış şoyle boyle dediler.Bizim resmimizi sevgilim paylaştı 15 gun durdu yapmadıkları baskı kalmadı.Teyzesinin kızı bile karıştı onu bile engelledi bir ara.Sonra araları duzeldi.Patronu bile takipten cıktı o yinedebenimle ilişkiye devam etti.Sevdiğine inanıyorum beni zaten ona ağza alınmayacak hakaretler ettim erkek arkadşama ailesine kadar sinirlendiğim zaman.Cok da para harcadı.Zaten artık evlenmeden almam diyor.O hakaretere rağmen bırakmadı beni.Sizce ailelerin bu tutumları karşısında ne yapmalıyız? Kesinlikle katiyyen karşılar.