Kızlar cevremdeki eşe dosta soramıyorum yada aileme yanlış anlarlar misafir sevmiyor mu, cimri mi diye duşunurler korkusuyla. Burada ki akıllı kızlardan akıl almak daha iyi geldi.
Kk nın değişmeyen trend konusu eş ailesi konu. Birbucuk yıldır evliyim. Eşimle herşeyimizi duğunumuzu iğneden ipliğe tek başımıza yaptık. (ailem beyaz eşyalarımı alarak destek oldu sağolsun lar ama okadar) ikimizde asgari ucretli olunca ne kadar zor oldu tahmin edersiniz. Ama Allah oyle bir yardım etti ki geriye donup baktığımızda biz bunları nasıl yapmışız diyoruz. Eşim gozumde hic birşey bırakmadı.daha doğrusu beraber yaptık. Damtlığı kız tarafı yapar. Ben corabına kadar aldım. Gelinliğe ayakkabısına da ortak oldum zorlanmasın diye..cok yanlız kaldı eşim babası kardeşleri hic yardım etmediler. Duğunde hepsi birer ceyrek taktı.arkadaşlarımız daha cok takmışlar

Asıl konuya geleyim cok uzattım. 6 ay sonrasında gelmeleri ayda bire duşerdiler. Biraz rahatladım. Ama her gelişlerinde, sarmasından boreğine corbasına tatlısına hep buyuk sofra kuruyorum. Benim ailem 1.5 yıl da 5 kez anca gelmiştir hepte ben davet etmişimdir. Annem sakın hazırlık yapma beraber mantı yaparız yada bir tane hamur işi yaparız yanında da salata yeter der. Tatlıyı da kendi getirir.ama kv ile kp hic beni aramazlar bile. eşimi ararlar hafta sonu sizdeyiz derler. E haberli olduğu icin kalkıp bayram sofrası gibi sofra hazırlarım. Kp herşey de yemiyor. Mesela yaprak sarma et yemeği falan yapsamda ona ayrı kıyma yapıyorum. Salata bize yaparım ona başka meze. paşamız herşey yemez Emrivaki yaptıkları icin genelde reddetme şansımız olmuyor. Bu aralar hesapta olmayan bir borc cıktı baya baya dara duştuk. Kimseye durumumuzu belli etmeyiz. Evde erzağımız var şukur bize yetecek kadar. Ama kıyma et bitti. Maaşa bir hafta var. Kv eşimi aramış hafta sonu sizdeyiz diye eşim de durumu bildiği icin gece temizlik yapıyor biz sizi sesleriz demiş. Akşam morali bozuktu annem alındı biraz dedi. Bende iyi sesle ozaman hep borek sarma et yemekleri mi yapacağız pilav corba fasulye yapayım yanına da Kemalpaşa var evde onu yaparım dedim yok olmaz oyle maaş alalım borek sipariş verelim. Parca et alayım babam yemez onları dedi. Tamam dedim ama sinir oldum. Durumumuz belli yeni evliyiz tek başımıza duğun yapmışız ama her geldiklerinde bayram sofrası hazırlıyorum peşine cayın yanında cerez falan. ozaman iyi idik te bir kez reddettik gelmelerini diye kotu mu olduk. Arkadaşla konulurken sen cok kotu alıştırmışsın, ben corba salata pilav yanınada Bi tane sulu yemek yapıp bırakıyorum dedi.
Sizler ne yapıyorsunuz. Gercekten abartıyormuyum. Ne yapmalı. Uzun oldu okuyanların gozlerine sağlık.