Merhaba kk'nın guzel ruhları
Sorunum şu ki ailem beni fazlasıyla bunaltmaya başladı heleki annem , surekli kıyas icinde daha yeni universiteye başladım ama neden oğretmen olmadın boşa okuyorsun diyor kuzenimle karşılaştırıyor bak o sozleşmeli oğretmen olarak anlaşmışlar kontrat imzalamış teyzen anlatıyor sende bi halta yarasaydında oğretmen olsaydın diyor . E ben oğretmen olmak istemedim hicbir zaman bu yuzdende tercih etmedim surekli surekli 4 yıl oku ders calış işin gucun olsun utandırma bizi diye diye dun gece bunalttı beni bu yuzden hic ders calışasım gelmiyor artık derslere girmek istemiyorum bişey yapmak istemiyorum kimseyle konuşasımda yok şimdide neden derslere girmiyorsun senden bi halt olmaz diyor gercekten yorucu şu karşılaştırmalardan itilip kakılmamdan boyle sevilmememden herşey para kazanmama bağlı muameleden sıkıldım annemden daha fazla nefret etmeye başladım onunla konuşasım gelmiyor artık beni bir kere gercekten sevdiğine saydığına inanmadım psikolojim bozuldu artık ne kuzenlerimmiş onları sahiplensin artık beni birşeye zorlamalarından bunaldım artık ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum.