Selama kk uyleri
Direk giriyorum konuya. Babam ve kız kardeşim beni beceriksizlikle suclar surekli. Atanamadın, evlenemedin, ne becerdin ki gibi gibi. Doğru konuşmalı, cok guzel değilim evlilikten yana zaten umitli değildim.
Ulkenin durumu belli, iyi puanlarda aldım olmuyor, atamalar cok duşuk, şimdi de başka bir sınava hazırlanıyorum. Ozel sektor adam yerine koymuyor, istisnaları gec zaten torpil. Az birikmişim var, yatırım yaptım katladım biraz. Onun dışında da bir şeyim yok. Ama onlara yuk olmam.internetten yazar cizer kendimi idare ederim.
Kız kardeşim mantıcıda tezgahtar calışıyor. Doğru konuşacaksın benden epey guzel. Gezer tozar, ben ev insanıyım. Oyle gezmelere cıkmam. Cok boş zamanında oyun oynarım bilgisayarda vs. Evde oturuyorsun, bir şey beceremedin diyip sucluyotlar beni. Ne yapayım bilemedim. Biraz ters insanlarız onunla. Onun gibi giynip suslenmem daha sade bir insanım ki bu da ona cok ters.
Cok onemli not: tartışma doğmasın diye cevap yazmayacağım. Şimdiden fikirlerini paylaşanlara teşekkur ediyorum.