Muhtemelen bircoğunuza sacma gelecek hatta bana da oyle geliyor ama bugun eski arkadaşlarımla buluşacağım ve aklıma bu konu geldi.

Hayalperest biriyim denebilir; kafamda senaryolar kurmak beni cok eğlendirir. 2 sene once yine boyle bir anda şu hayali kurmuştum; biz 3 kız arkadaşız ve diğer sene kursa başlayacaktık beraber. 1inin zaten sevgilisi var; diğer arkadaşım ve benim kursta 2 arkadaşla tanışıp sevgili olacağımızı; ve bazen topluca 3 cift takılacağımızı. Arkadaşımın sevgilisinin kumral benimkinin esmer olacağını. Benim sevgilim olacak kişinin karakter ozelliğini, x ilinin memleketi olmasını. Sonra topluca gideceğimiz yerleri ne kadar eğleneceğimizi hayal ettim. Bu hayali 3-4 kere canlandırdım.

Diğer sene hayalimdekilerle birebir erkeklerle tanıştık, hatta karakter ozellikleri dahi hatta memleketinin x ili olması dahi tam duşunduğum gibiydi. Cidden hayal ettiğim yerlerde beraber takıldık. Onunki kumral benimki esmerdi. Kafamda canlandırdığım her şey oldu; tek bir şey haric arkadaşım hayal ettiğim kişiyle sene sonuna doğru sevgili olurken benim hoşlandığım cocuk başka bir kızla sevgili oldu.
Butun bunlar sizce tesaduf mu? Yoksa bir anlamı var mı?