Yedi aydır iyisiyle kotusuyle duzenli bir ilişkim var ailem bilmiyor ailemle aramda SORUNLAR var bana surekli evden defol git s*ktir git or*spu Falan diyorlar her tartıştığımızda en ufak şeyde sevgilimin annesi de madem boyle şeyler yapıyorlar sen gel bizde yaşa işe girer birikim yaparsınız Kendi evinize cıkarsınız dedi annesi bizim icin 3 + 1 ev tutacaktı biz de sevgilimle kactık akşamında ailem Bana eve gel lutfen ozur dileriz her şey senin istediğin gibi olacak yalvardılar bende gittim Normalde birkac aya Nişan yapacaktık sevgilim ailem oyle dedi ailem tamam dedi sevgilin gittikten sonraBana şey dediler sevgilin askere gidip geldikten sonra nişan olacak dediler seninle birkac ay olmasını istiyor bir de annem baya onlardan altın takı vs takmalarını istiyor sevgilim de dediki eğer dedi işler iyice kotu derse dedi seni kacıracağım dedi bu sefer direk nikahı basıcam dedi
Ailem işleri daha da geciktiriyor Şu an sevgilimle aynı şehirdeyiz ama farklı ilcelerdeyiz normalde aynı ilcelerdeyiz ama Sevgilimin annesiyle babası ayrı sevgilim babası babaannesi ile yaşıyordu ama beni kacırıp geri getirdi icin babaanne seni kabul etmedi bu yuzden annesiyle yaşıyor şu an farklı ilcede