Arkadaşlar merhabalar,

Kuzenimin eşiyle ilgili bir sorunumuz var. İki tane biri 3 biri 5 yaşında kızları var Allah bağışlasın. Ben de cocuğum olmadığı icin surekli olmasa da ayda bir gider severim cocukları. Kuzenimle aynı yaşta sayılırız ay farkı var aramızda. Cocukluktan beri de cok yakınız. Ama bu aralar cok sıkıntılı bir durumda kendisi. Eşini tanıdığımız kadarıyla (8 yıllık evliler 4 yıl flortleri oldu) cok efendi, yakışıklı, kariyer sahibi bir adam. Evine de cocuklarına da duşkun bir baba. Ailesiyle anne babasıyla arası cok iyi saygılı gercekten. Yanlış anlaşılmasın kuzenimi ovmek icin değil ama Allah icin bakımlı cok guzel bir kadın. Kendine ozen gosterir. Bende cocuk yok maşallah duba gibiyim kuzenim fittir yani iki dirhem bir cekirdek. Kuzenimden daha cok hani surekli foto yuklenen bir uygulama var populer orada foto paylaşır kuzenimle birlikte tatillerini gezmelerini koyar, sinemaya giderler onu koyar, cocuklarıyla ailesiyle fotolar koyar ve yorum da yazar altına. Hani herkes de beğenir ne guzel evlilikleri var maşallah diye.
Ama adam kuzenimi aldatıyormuş . Kuzenimin iddiası bu. Emin olduğunu soyluyor. Ben de inananıyorum cunku bu kadar acık (resimler herkese acık) bu kadar mutlu fotoğraflar paylaşan her haftasonunu kuzenimle cocuklarıyla geciren bir adam nasıl aldatır? Kuzenim takip ettirmiş. Calıştığı yerde bir kadınla takılıyormuş surekli. Hafta ici gezmeler filan artık ayrıntısını bilemem. Bu adamın amacı ne sizce? O zaman niye boyle fotoğraflar koyuyor? Kuzenimi kandırmak icin mi acaba? E kadın gormuyor mu fotoları? Bu daha nereye kadar boyle gidecek? Benim de uykularım kactı halini gorunce kadıncağızın. Coktu resmen elli yaş yaşlanmış gibi.
Bu arada kuzenim boşanmayı duşunuyor.