Herkese merhaba
Size artık patlamak uzere olduğum bi derdimi anlatmak istiyorum.
Kendimi sabırsız biri zannederdim. Ama sanırım sabır taşı olsa catlardı bunlar icin..
5 yılı devirmiş bir ilişkim var. 3 sene once mezun oldum. Kendisi ise 3 yıl okulu uzatarak gecen sene mayıs ayında mezun oldu. Okulu uzattığı donemde destek oldum. Ben işe girince, para kazandığımı gorunce hırslanır diye duşundum fakat yanıldım
3 yıldır calışıyorum boyle bir hırs goremedim.
Mezun oldu dil oğrenmek istedi saygı duydum 4 ay yurtdışında yaşadı ve pandemiden dolayı mart ayının sonunda gelmek zorunda kaldı.
Neredeyse 6 aydır evde oturuyor. Her yere başvuru yaptığını soyluyor. Şuan ekonomik bir krizin icerisindeyiz hemen iş bulmasını beklemiyorum zaten ama 28 yaşındaki adamın da oğlen 12de kalkıp boş boş vakit gecirmesi beni cok rahatsız ediyor. Haftada 1 gun 1 saat dil icin bir yere gidiyor. Ben cok bunaldım evde olmaktan gibi konuşmalar yaptık ve bende artık gecen gun aldım karşıma ve dedim ki cambly indir pratik yap, bilgisayarda cizim programı oğren, maddi durumun var istediğin bir mesleki kursa git dedim. Arkadaşımızın iş yeri var ve mesleğimiz ile alakalı. Git orada vakit gecir iş akışını oğren uretim planlama oğren iş bulana dek staj gibi degerlendir dedim. Ya benim onceliğim iş bulmak vs dedi. Tamam o zaman iş bulana dek diyorum dedim. Tamam konuşacağım dedi neredeyse 1 haftadır konuşmadı ve cabalayacağım demesine rağmen hic birşey goremedim henuz.
Allah aşkına ne yapayım siz soyleyin. O yaştaki bi insanın bu yaşantısı artık beni cok rahatsız ediyor. Daha ne kadar tahammul etmeliyim?