Merhaba
41 gunluk bir bebeğimiz var
Ilk 1 ay sutum geliyordu ve bebeğim ayda 1 kg aldı ama son gunlerde bebeğim surekli ağlıyor ve memede durmak istiyor kollarımı boynumu emiyor surekli aldığım zmn cığlık cığlığa kalıyor. Sutumun yetmediğini duşunuyorum.
Ben de mama almayı uygun gordum ve esimle asla bu konuda anlaşamıyoruz her mamayı vermeye calıştığımda sen beslenemiyorsun o yuzden sutun kesildi tarzında yorumlar yapıyor. Kavga ediyoruz 100 cc hazirliyorum 50 cc yap onu dedim sana gibi cıkışlarda bulunuyor. Onun annesi benim ben doymadigini hissediyorum anlatmaya calışıyorum ve aşırı keskin bu konuda. Cocuğa ne zmn mama versem anında uyuyor huzur buluyor cocuk. Aclıktan ağlıyor.
Dr a danıştım verebilirsin dedi ama bebeğimin kilosunu iyi buldu yani vermesen de olur tarzinda konustu.
Gunluk şu kadar ver bu kadar ver verme gibi tepkilerde bulunuyor. Kadın işine karışıyor ve tadımız kacıyor. Ne yapsam nasıl ikna etsem bilemiyorum cocuğumun acliktan ağladığını gorunce onun gozlerine izin alir şeklinde bakmak beni artık cok yıpratıyor. Cok yoruldum lohusa psikolojisi ayrı eşim ayrı. Kızlar yol gosterin lutfen ben ne yapmaliyim az once yine bu konudan tartıştık ve bebeğimin etkilendiğini duşunuyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Fikir istiyorum.
Teşekkurler.