Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı odedi sadece.Dayak atmadı hic bize. Ama laflarıyla dovdu. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın icin terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak icin başka tarafa kafanı cevirmişsin, sen anne ol goreyim nasıl evlat yetiştircen. Gonderilirime beni suclayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini opmezdik.3kardeşiz. Kendinden oyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına oyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana duşman. Cunku babamı kucuklukten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Universite kazandım, gondermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kotu yola duşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız cocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini soylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden cıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın onunu kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tum akraba dediklerim boyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor