Ben polikistik overliyim ve adetlerim hep duzensiz olurdu ama adet olmadığım ay olmaz, 5-10 gun sarkardı sadece. En son 15 kasımda adetim başladı, 5 gun surdu 20sinde bitti. Bugun 19 aralık adet olmadım. 13 aralıkta sadece peceteye silince gelen hafif kahverengi bir akıntım oldu. Adet olacağım sandım normalde benim boyle olur once kahverengi akıntın gelir ertesi gun adet olurum ama olmadım. 14 aralıktada oldu aynı şekilde sadece peceteye gelecek şekildr. 15 aralıkta kesildi ve akıntı şeffat ve beyaza dondu ama yine cok değil sadece peceteye geliyor. Kasık, bacak ve bel ağrılarım mecvut o kahverengi akıntının geldiği gunden beri. Goguslerim hassas dokununca acıyor. Bunların hepsi benim adet belirtilerim normalde ama gelmiyor adet. Aynı zamanda şişkinlik, gaz ve kabızlık başladı. Hamilelikten şuphelendim ve idrarda test yaptım ama cıkmadı. Gec dollenme diye bir şey okudum acaba oyle bir şey olabilir mi? Deneyimli olan arkadaşlar cevap verebilir mi? Bir yandan bebeğim olsun cok istiyorum, diğer yandan ya değilsem yine kistse diyede korkuyorum