Bekar gorumcem var ailesiyle yaşıyor ve altlı ustlu oturuyoruz, dun akşam eşim yuruyuşe gidelim dedi bende pek istemedim o zaman annemlere inelim dedi bende tamam dedim topu topu 20 dakika oturmuşuzdur belki de oturmamışızdır... gorumcem test yapmış ve bu test bir gunde acıklanmıyor sonucta dun bize hicbir şey soylenmedi mesafeli oturduk ama aynı ortamdaydık sonucta bugun aradı beni test yaptığını soyledi ve pozitif cıkmış onla neredeyse hic goruşmuyorum dun aynı ortamdaydık az da olsa annesiyle ara ara kapıdan falan bir iki dakika goruşuyorduk. Hamileyim ve nedense şu an cok korkuyorum bulaşır diye değil ben dikkat ediyorum olacağı varsa da onune gecilemez şimdi her ihtimale karşı kendimi karantinaya alıcam zaten eve gelceklermiş oyle dedi baya kotu bir duyguymuş bu zamana kadar yakınımda birinde hic olmamıştı ben birde hamileyim diye de korkuyorum...

Şimdi neler olucak onuda bilmiyorum ama bir yandanda hala gorumceme kızıyorum dun işe gitmicem vs diyordu insan belli olmasada test yaptığını soylerdi bir yandan da kızamıyorum korkmuştur cekinmiştir diye.. onunda astımı var bakalım...