Merhaba kk,
Neden boyle yapıyorum bilmiyorum. Bekarken de boyleydim. Evlendim yine aynısıyım. Evlenince eşimin ailesi, ablası, kayınlar, yengeker... Hepsiyle iyi anlaşmaya calışıyorum ama sorun şu ki onları fazla onemsiyorum sanırım. 2 elti var, birlikte olduğumuzda ne pişirelim, ne yapalım, nereye gidelim kendileri karar verir, birbirlerine danışırlar. Benim fikrim onemsenmez, ozellikle buyuk olan yapıyor bunu. Kime ne yaptıysam artik... Ben eğitimciyim okullarla ilgili konu acıldığı zaman soyle olacak boyle olacak bur suru net olmaya soylentiten ibaret şeyler soyler. Tamam bir veki olarak konuşması normal, ben konuta girdiğimde boluyor beni duzeltiyor. Ortanca eltiyi over, yedirir, icirir, giyinir, soyle mskyaj yapar, boyle cool bir şey şey der... Ben de musafir severim bol bol ikramda bulunurum.Kıskanmayacağım varsa bile insanı kıskandıracak cinsten

Gecen gece yatakta bildiğin ağladım kendi kendime... Eşim sordu neyin var diye yok bir sey dedim, usteledi ama soylemedim. Bu durumu aşmak ve insanlari bu kadar onemsemeyip lafla susturmak istiyorum ve makesef esimin ailesine değil herkese karşı boyleyim