Kızlar merhaba,
En son 17 kasımda regl oldum. Adet duzensizliği var bende Dr. Gittim gectiğimiz ay ploraktin yuksekliği dedi dostınex verdi hafta 2 adet olanından neyse Dr bu ay hamile kalabilirsin dedi ve adet olursan 3 gunu gel tekrar plaraktin test edelim dedi neyse ilacı kullandım gectiğimiz pazar bitti. Son 7-8 gundur inanılmaz belirtiler yaşıyorum onları yazmak istiyorum. bel ağrısı şidetli, kasık ağrısı karın ağrısı aşırı yorgunluk uyku hali sarı akıntı goğuste aşırı hassasiyet ağrı sızlama uclarında 7-8 gun bunları cok kuvvetli hissettim şu 2-3 gundur de hafif hafif midem bulanıyor iştahım eskisi gibi değil surekli idrara cıkıyorum bugun ateş basıyor karnımda da az ağrı var belimde hafif ağrıyor renksiz bol akıntımda mevcut regl olmadım hala gerci hep duzensizdi ama ilac duzene sokması gerekmez miydi? Sizce hamilemiyim cok uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin yardım edin lutfen bu arada testler negati cıkıyor sonra bakıyorum silik ikinci cizgi ama ertesi gun bekirginleşiyor sanırım test hatalı .
Hamile? Benim gibi belirtisi olupta hamile olan?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Hamile? Benim gibi belirtisi olupta hamile olan?