Merhaba, bayadır foruma uğramıyorum. Cunku dertliyim, birinden hoşlanıyorum. Bazılarınız beni biliyor, tanıyor. Acıkcası o uzun ilişki bittikten sonra biriyle flort etmeye başlamak bana iyi gelmişti. Kendimi de gayet iyi hissediyordum.

Gelelim derdime, flort ettiğim beyefendinin fazlasıyla gelgitleri var. Burclara hic inanmam akrep burcu olduğunu duyan arkadaşlarım kac kac dediler. Var mı aslı astarı kacayım mı neyse efendim surekli biz olur muyuz anlaşabilir miyizin derdinde. Ya anlaşamazsak ya şoyle olursa ya boyle olursa.Ortak arkadaşlarımız da var ve biz anlaşamazsak ortak arkadaşlarımız ne olacakmış. Biraz ağırdan mı alsaymışız.Neden anlaşamayalım diyorum gecmişteki sevgilileriyle anlaşamamış olmamış, yılmış gibi konuşuyor. (Evlilik raddesine geldiği biri de olmuş) Aklında surekli kuşkular var ve ne duşunduğunu anlayamıyorum. Gectiğimiz gun soylediğim bi soze sinirlendiği icin aramadı beni, sonra da hicbi şey yokmuş gibi 2 gun sonra arayıp tatlı yiyelim geleyim seni alayım napıyorsun dışarıda gece kalma diye mesaj attı. Ve o gece bana cok guzel şeyler soyledi. Amma ve lakin ufacık bir lafımı cekip alıp sinirlenip bozuluyor. Ben de biraz ilgi alaka bekleyen biriyim. Bunun muhabbeti oldu. Bu seferde ben senin beklentilerini karşılayamam ilgi konusunda diyip buna bozuldu aramıyor. Her ne hikmetse bu olayın gunduzu guzel bir gun geciriyoruz. Yani bazen beni duşunuyor, sahipleniyor gibi davranıyor hatta kıskanclık yaptığı bile oldu. Ama sonuc bu.

Kısacası ben bu adamı anlayamadım. Normalde hic uğraşmaz dehlerdim. Ama baya hoşlandım herhalde. Cok net bir insanımdır cunku belirsizlikler beni yorar. Ne yapayım ne edeyim. Size danışayım dedim.