Merhaba arkadaşlar,Quiz'in son yaptığı hareket hepimizin gunluk yaşantısını etkileyecek planları yerlebir etti,saatlerce forumda yazıldı,cizildi.Cok oncelerden de hatırlayacağınız gibi youtube da anti-spam icin guncellemeler olduğunda Quiz ve Life'ın bizlere soylediği "Paranızı odeyeceğiz ama google bize oderse,bekliyoruz." tarzında karşılıklar alırdık hep ve paramız da bize odenirdi kimi cok gec olsa da birşekilde paramızı alırdık ama bu aşamalarda forumda herkes birlik olur,organize olarak hareket ederdik...

Peki son durum ne oldu ?
Quiz googledan kapanan kanalların odemelerini aldı! kanalları partnerden attı (ozgunler dahil),Life Network forumdaki durumu kontrol etmeye geldi ama yoneticide dahil direk kesin olarak odeme yapılmayacak diye konu actı,birden forumun algısı değişti ve herkes yavaş yavaş durgunlaştı yani bu yapılan onların yararına oldu ytpara olarak istediğimiz zaman mucadelemizi verip bu paraları onlardan alabilecek gucteyiz,burada o potansiyel var yeni guncelleme,yeni partner kurallarına alışmayın demiyorum elbet partner devam edip ordaki şartlara gore sistemini oluşturacak herkes ama pes etmek icin bukadar erken mi ? Ortada Hem Haziran hem Temmuz kazanclarının odenmemesi gibi bir durum var.

Bunu sadece ytpara uyesi olarak belirtmek istedim,hakaret veya yanlış anlaşılma olduysa kusurabakmayın benim yorumlarım bu yondedir,kimseyi suclamıyorum sadece olanlara bakış acımdır.Teşekkurler