Merhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha oncesinde oyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın duğununde tanışmıştık ilk orada gormuştum kendisini. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa goruştuk. Maddi ve korona meselelerinden dolayı goruşme fırsatımız olmadı. Telefonla surekli goruntulu sohbet halindeyiz. Sevgi ve guven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda cok yorgun olur. Gezme tozması hic yoktur. Evine ve ailesine duşkun biridir. Genellikle cok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi cok seviyoruz ama cok sacma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya cok onem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi cok abartıyorum kavgada olur boyle şeyler diyen cok insan var ama bana gore bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine sacma bir konu yuzunden kavga ettik. Cok ufak şeylerden tartışma cıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini soyluyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman soyluyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler icinde olsa pişmanım filan demesi beni duşunduruyor. Cok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?