Acaba hamile olabilir miyim ?
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Acaba hamile olabilir miyim ?
-
25-09-2022, 06:03:40merhaba arkadaşlar, nişanlım ile yaklaşık bir aya yakın zaman once korunmasız bir ilişkim oldu. o icime boşalmadığından emin. fakat tereddude duştum. hayatımda hic 56-57 kilodan yukarı cıktığımı bilmezdim. bugun tartıda 63 kilo olarak kendimi gorduğumde hayretler icerisine duştum ve aynaya her baktığımda belirgin bir gobeğim olduğunu goruyorum. eski halimi duşunduğumde bunlar beni korkutmaya başladı. duşunuyorum son zamanlardaki yeme alışkanlığım fazlasıyla kotuydu cok yağlı ve abur cubur tuketiyordum acaba bundan kaynaklı mı diye ki umarım oyledir. belirgin olarak bir suredir idrarımda bir koku hissediyorum ve sağ arka bobreğimin bulunduğu yerde ağrı gibi kimi zaman sırt ağrısı gibi de bir suredir boyle. acaba diyorum regl donemim de yakınlaştı regli oncesi semptomları mı diye ki oladabilir. halihazırda yuruttuğum bir yuksek lisansım var. yakın zamanda evlilik planımız yoktu. bu durum beni iyice tedirgin ediyor. en kesin sonuc icin ne onerirsiniz ? -şimdiden anlayışlı tavrınız ve yorumlarınız icin teşekkur ederim-