Iyi gunler herkese size danismak istedigim basina gelen cozum yolu bulan varmidir bilmiyorum
Esim bazi konularda cok takintilidir yani bir ara yabanci bir diziye sarar sabah aksam durmadan onu izler taki artik kusacak kadar bikana dek yada bir oyun oynar ayni sekilde sureklde kendini cok kaptirir surekli onu oynar uyumayı bile unutur
Simdi ise arkadas grubuna takti sabah aksam birlikteler eve cok gec geliyor benimle ve kiziyla cok az vakit geciriyor bundan rahatsiz oldugumu guzel bir dille soyledim olmadi kavga ettim olmadi kustum yine olmadi hala devam ediyor yaklasik 2 3 aydir boyle. Esim yatırım danismani pek cok kisi ona birseyler danismak icin geliyor sanirim egosu tatmin oluyor. Rahatsiz oldugunu biliyorum ama sadece bana bisey sormak icin geliyorlar bende oylece birakip gidemiyorum diyor.
Napacagimi sasirmis durumdayim bu durumun da diğerleri gibi gecici oldugunu dusunuyorum cunku yaklaşık 10 yildir birlikteyiz boyle 2 3 arkadas grubu daha olmustu simdi hic biri ile konuşmuyor.. fazla muhabbet tez ayrilik getirir misali soğudu mu bir daha asla gorusmez.
Onun disinda cok iyi bir es ve babadir bizi cok sever yada ben oyle duşunuyorum birlikte cikalim dediğimde kirmaz ikiletmez canim bir seye sıkkın olsa ses tonumdan bile anlar . Ama bu durumda niye boyke yapiyor bilmiyorum var mi etrafinda boyle disari duskun esi olsn biri nasil yaptiniz bu durumda
Bilmiyorum belki takmasam bikac aya hersey normale de doner huyunu biliyorum cunku insanlara cok uzun sure tahammul edemez ama ben taktikca ustune gittikce o daha cok disari cikiyor