Herkese iyi akşamlar, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama kafama takmalı mıyım yoksa gereksiz yere mi uzuluyorum fikir almaya geldim.
4.5 yıllık evliyim. Gercek manada anlayışlı, sakin bir kocam var. Neredeyse senede 2 kere falan kavga ederiz oyle soyliyim.
Evliliğimin ilk 3 yılı vajinismusla gecti o donemde de kalbimi hic kırmadı hep anlayışlıydı sağ olsun. Gel gelelim şuan aramızda asla cinsellik yok. Cinselliği gectim yakınlık bile yok. Yani evet cok iyiyiz anlaşıyoruz. Uzerime titrer bir dediğimi iki etmez vs. Ama o kadar yani sanki aramızda cinsel anlamda hic cekim yok tutku arzu yok. Doğru ifade edebildim mi bilmiyorum. Gecen bu konuyu actım, eşim "ben gayet mutluyum seni de cok seviyorum seninle ilgili bir sorunum yok" dedi. Hamilesin diye ilişki konusunda tedirgin oluyorum dedi. Terapiye gidelim dedim senin yanında kendimi ifade edemem ama mutlu olacaksan tek gideyim dedi.
Şoyle bir şey de itiraf edeyim cinselliği zaten hic zevk alarak yaşamadığım icin (vajinismustan dolayı) olmasa da olur gibi benim icin ama sağlıklı bir evlilik boyle olmaz diye duşunup uzuluyorum. Kocam cok iyi evliliğim sorunsuz diye bu durumu kabul mu etmeliyim yoksa bu gercekten kafama takmam gereken bir sorun mu?