Herkese guzel haftasonları dilerim kadınlar kulubunun akıllı kadınları
Konumu bi arkadaşım icin acıyorum. Cocukluktan beri cok sevdiğim bi arkadaşım var 23 yaşında. Kendisinden 10 yaş kucuk bir de kardeşi var ama ben. Arkadaşımın ailesinin evlat ayrımı yaptığını duşunuyorum. Orneğin kardeşini annesi marttan beri dışarı cıkarmadı korona yuzunden anneleri de asla dışarı cıkmadı ama arkadaşımı her yer gonderiyor. Kargomu al kargomu aide et fatura ode canım pasta cekti git malzemesi al bu şekilde keyfi şeyler hep. Bugun arkadaşıma dedim elektrik su faturası internetten odeniyor neden sıraya girip kalabalık icinde bulunacaksın ki kartına yatır parayı ode. Annesi bunu kabul etmemiş oyle doğru olmaz sen git ode demiş. Ama kadın kızı icin telefonda bana şoyle bi cumle kurdu neredeyse balkona bile cıkarmıcam guzel kızımı korona olur diye aklım cıkıyor. Bu arada hicbir rahatsızlığı yok. Yıllardır tanırım evlerinde buyudum sayılır ama arkadaşıma haksızlık yapılıyor ailesi tarafından bence. Bi ornek daha vereyim arkadaşım sınava girer duşuk alır onu rezil ederler tabiri caizse ama kardeşinin neredeyse doğrusu yok sıkma canını guzel kızım derler. Kıza diyorum bak oku calış koca eline bakma annesi diyor kızımın calışmaya ihtiyacı yok ben ona bakarım ama şok oluyorum boyle olmasına. Sizce de ortada bi evlat ayrımı yok mu