merhaba hanımlar bu benim ikinci uyeliğim. ikinci uyelik kurallarında ikinci bir uyelik acılırken artık adminlere bildirmenin zorunlu olmadığı yazıyordu.sanırım gizlilik acısından boyle bir şey yapmışlar.ancak yanlış yaptığım bir şey varsa adminler beni bilgilendirirse sevinirim.
Şimdi konumuza gelelim
Hayatımda her şey yolunda gidiyordu, keyfim yerindeydi bir derdim de yoktu. Ta ki 6 ay oncesine kadar. Onu gorene kadar. Cok sempatik, cok icten biri. Enerji dolu, bilgili..hocama platonik aşık oldum ve hocam evli. Bu arada karısını tanıMIyorum... evet yanlış olduğunu biliyorum ama kalbime soz dinletemedim. Once hayranlıkla başladı, sonra derslerini iple ceker oldum. Sonra hep onu duşunur oldum. Onceleri bir sure bu duyguyu gormezden geldim, sonra bir sure de inkar ettim... ama yok. Benim icimde boyle bir şey var ve bu beni cok depresif hissettiriyor.
B arada onu elde etmek ya da bu duyguyu belli etmek gibi bir niyetim yok, sadece icimde yaşıyorum, kimseye soylemedim. Mantıklı olmadığını biliyorum ama yine de seviyorum, bundan kendimi alıkoyamıyorum. lutfen din, vicdan, ahlak dersi verecekler hic vermesin, herkesin sahip oluğu ahlaki değerlere sahibim.bunu soyleyeyim. toplumun genel ortalama kızları ne kadar ahlaklıysa ben de o kadar ahlaklıyım.
bazılarınız beni cok fena yerden yere vuracaksınız belki biliyorum ama yine de buraya yazmak istedim.cunku benim boyle bir derdim var.
şimdi buraya yazınca biraz rahatladım.