Bir ortak hesap duştu onume bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap acmışlar. Kızı net bir şekilde gormuş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da kucuk. Onceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının kucuk oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.

Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye guvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava acmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki onceden de tanısıyorlardı.

Bu aldatılma değil diyecekler icin. Cantamı ve cuzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.

Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hic yalnız kalmadı hic yalnızlık cekmedi. Tamam ben cirkin değilim ama guzeller guzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği icin bi sure mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının icine bakıyor tukurse yarabbi şukur diyor resmen. Cekişmeli dava surecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.

3. Ye evlendi ben bir duğunden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.

Cok adaletsiz gercekten cok cok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerceklerle yuzleşmek cok koydu.