Selam kızlar iyi akşamlar oncelikle.İs konusu ilgili daha once acmıştım uc bucuk aydır işsizim mesleğim sekreterlik toplamda dort bucuk beş seneye yakın tecrubem var.İs bulmak bu donemde sıkıntılı ilandaki ozelliklere uyup mesafe iki saat olunca toplam dort beş saat yol suruyor.Sekreterden on muhasebe bilgisi isteyen ilanlar olunca bunlara da basvuramiyorum cunku muhasebe bilgim yok.Arayan donuş yapan sayısı cok az bir matbaa firması olan vermişti sekreterlik icin başvurdum goruşmeye gittim ama muşterilere cay kahve ikramı yani caycı yok firmada hem muşteri hem de yoneticilere ikram yapılacak onlar beni beğendi sanırım tecrubem olduğunu diksiyonunuz duzgun falan dedi ama surekli muşteri gelir mi cay kahve ikrami cayi kahveyi yapan ben olacağım.Daha once calıştığım yerlerde caycı vardı yani ben o işten erken cıktığı zaman yapıyordum o dort bucukta cıkardı ama şimdi butun ikram işleri bende olacak olumlu donerlerse eğer sizce ne yapmalıyım.Bir yandan işsizliğin verdiği psikoloji bir yanda ne yapmalıyım sorusu.
Bu arada İBB'nin uzaktan eğitim programına kaydoldum on muhasebe ve ileri Excel uygulamalari programı başarılı olunursa sertifika veriliyor .Umarım alırım .