Bir cocuğum olsun.. Parfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime.. Uykusuz kalmaktan goz altlarım coksede gaz sancıLarını gordukce icim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye icim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup guc vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler sureyim.. Yeni yeni dişleri cıktığında mutluluktan havalara ucayım.. Herkes goz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gozlerine bakıp gurur duyayım.. Gozlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun sacları cıkmaya başladığında şelaleler yapayım saclarından .. Yurumeye başladığında goreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yururken yuzunden tebessumumle Allahıma hep şukredeyim.. O buyudukce bende buyuyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gercekleşsin allahım. .
arkadaşımın cocuklar ina baktıkca icim sizliyor eşim cocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir cocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gun gectikce umutlarım yok oluyor tukendim artık. .
sanki hic olmayacak hic gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gonderilmiş en buyuk mucize ve siz cok ama cok sanslisiniz binlerce kez şukur edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi cocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim icin dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek cok zor her ay aynı husran her ay aynı hayal kırıklığı. .
cevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek cocuğuna sahibim belkide hic olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankor neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?