Arkadaşlar herkese hayırlı geceler oncelikle sizlere birşey danışmak istiyorum bir insanı herzaman motive etmek desteklemek kotu birşey midir? Ben cok pozitif biriyim olumsuz olayları genelde dışarıya yansıtmam kotu olan birini mutlu etmeye calışırım modunu yukseltirim destek olmaya calışırım .

erkek arkadaşımın işi yok şu an okumayı bırakmayı duşunuyor hayalleri var yapabilirsin kendini geliştirebilirsin ben sana guveniyorum inanıyorum diye soylerim onu desteklerim yapmasını icin teşvik ederim elbet. Bugun herhangi duz bir konu icin gundelik konuşmamızda "uretebilirsin sevgilim " cumlesini kullandım. Şoyle bir karşılık aldım " sende herşeye yaparsın edersin uretirsin halledersin diyorsun bizi iyice şu geliştiren adamlar varya ondan yaptın abarttin iyice " dedi

bunu diyince kendimi bi.gariphissettim gercek duygumu soylemek istiyorum ben onu motive etmeye calışıyorum destekliyorum surekli ona yol gosteriyorum bir sorunu olduğunda cozum uretmeye calışıyorum boyle diyince kendimi afedersiniz aptal gibi hissettim ben sana yardımcı olmak istiyorum sonucta

yaptığın destek olmak motive etmek yanlış bir şey mi . Sonrasında biraz tartıştık nedensiz yere paşanın tartışası vardı herhalde alttan almam almadım da kendimi enayi gibi hissettim ben sana elimde olan her imkanı kullanayim edeyim sen beğenme

ay belkide ben haksızım bilemedim kızlar sizce doğru mu yaptığım yanlış mı

biraz kendime sarmaya basladim duşununce

hepinizi opuyorum yaptığınız yorumlar icinde cok teşekkur ederim

bende mi sorun var gı

ha sunuda yazayım imkansız olan viet zırta olur yaparsın demem duzgun birşekilde olmayacağını derim