Konuyu hallettim , anlayışlı olgun bir şekilde cevap verenlere cok teşekkur ederim.
Yaklaşık 1 5 ay once gorucu usulu biriyle tanıştık. Bir onceki konumda bişeyler hissedemediğimle ilgili yazmıştım. 5 6 kez goruştuk. Uzak mesafede. Aileside o da beni beğendiklerinden birdaha gelmeyelim soz olsun karar verdiyseniz falan dedi bende olumlu gibi dedim ama tedirginim dedim. Oyle boyle zaman istiyorum daha karar veremedim dedim. Zamanı uzattık. Ama ben gun gectikce onu sevemeyeceğimi duşunuyorum biraz ısınmıştım başta sanki ama cok iyi birisi olduğu icin merhamet gibi bişey mi bu bilemedim. Olgun değil cocuksu tavırları ve kucuk beyaz yalanlar var bariz anlaşılıyor . Belli olnayacak.Herşeye hazırlıklı olması gerektiğni bi şekilde konu acıldıkca anlatıyorum ama o benim ona hala bişeylee hissedemediğimi anlamadı kaptırdı kendini gidiyor pat diyede soylemek nasıl olur ben yapamaycağım demek . Bi umut vermedim kesin olck diye ama niye boyle hassas duşunuyorum bu kadar soylersem cok uzulecek . Nasıl soyliyim yavaş yavaş soğuk uzak davranmaya başladım. İşim var yoğunum diye duşunuyor. Halbuki istesem vakit bulurum konuşmaya . İcimden gelmiyor. Nasıl anlatıym . Kendimi neden suc lu gibi hissediyorum