Arkadaşlar ben evlilik sebebiyle isimden istifa ettim onu bir soyleyim 2 yıl sonra tekrar calışmaya başlamak istiyorum yeni doğum yaptım sayılır ...neyse konumuz şu

Merhaba eşimle birlikte birikimimizi birleştirdik ve arkadaşına bu parayi gonderdi , banka hesabıyla bunun belgesi var bizde, altın hesabımizdan bozdurup vermiştik .. karşılığında bize bir evin icini tamamen yeni yaptiracakti bizde 4 yıl oturacaktik ..evlendik ama ev hazır değildi ..2 ay bekledik hala ev hazır olmayınca mağdur olduk ..bize eski pusku boceklerle dolu heryeri dokulen bir ev verdi ..kalacak yerimiz ve başka paramız olmadığı icin mecbur oturduk..ama evde psikolojimiz bozuldu cok pis kokuyordu 3 ay 10 gun sonra taşındık ..ona aylar oncesinden verdiğimiz parayı istedik Şubat ayında ama veremedi bizde dedik subattaki altın kuru hesaplayalım gram altın olarak hesaplayalım cunku biz paramızı altın yapicaz ona gore ode borcunu ..mesajlaşmalar mevcut...cevap vermedi ...sonrasında temmuzda odemeye baslicam dedi ..bu sure zarfında bı ev sahibi oldu onun borcunu odedi ama bize olan borcunu odemedi....Ekim ayına geldik bu seferde 5 veya 6 ay icinde turk parası olarak odeyeceğim dedi ..odeyecek mi o belli degil bizim altın olarak kalsaydı paramız şu anda 80 binden fazla olacaktı ama şu anda 6 ay icinde 27 bin ancak odeyecek bu konu hakkında nasıl hukuksal surec yurutebiliriz eşim asgari ucretle calışıyor ve zamaninda calisip biriktirmistik şimdi cocuklarım var calışamıyorum ..avukat tutma imkanimiz yok ..lutfen bize yol gosterin

Birde şoyle bir şey var ikimizde cok zor şartlarda para kazanıyoruz , malum herkes oyle para kazanmak kolay değil ama gece nobetleri kızımla vakit gecirememek vs hepsi cop oldu arkadaslar ..lutfen hukuksal olarak nasıl surec yuretebiliriz onu yazarmisiniz ..yoksa da kabullenicem zaten son caremiz bu ..mesajlaşmalar mevcut eşimin arkadaşıyla ...yani faiz vs istemiyoruz sadece altın olarak almak istiyoruz paramız pul oldu gitti malesef