Ne mi olacak? Diyet.

Herkese guzel bir hafta sonu dilerim, umarım keyfiniz herşeye rağmen iyidir. Konum anlaşıldığı uzere diyet yapamamak cunku insulin direncim var ve yoğun bir karbonhidrat bağımlısıyım. Ayrıca duygusal yeme bozukluğum da var ve şu an inanılmaz stresli bir donemden geciyorum, eşimin işsizliği, benim işimdeki sıkıntılarım, artık İstanbul ’dan bıkmış olmam, yorgunluk vs. derken teselliyi tamamen yiyeceklerde arıyor ve işin kotusu buluyorum!

Bu arada herhangi bir sağlık problemim yok, cinsel hayatımızda da bir sorun yok , obez değilim cunku boyum uzun kilomu gostermiyorum, cok şık kıyafetler de buluyorum AMA artık insanlar beni yormaya başladı. Ornek olarak babam bu sabah o kacıncı borek maşallah dedi tabağıma ikinci dilimi alırken. Ya da kayınvalidem tatilden donsun hemen laf arasında bir şey soyleyecek her zaman yaptığı gibi, iş arkadaşım iki sene once ne guzel zayıflamıştın diyecek. Ben artık bunları yaşamamak icin zayıflamak istiyorum. Beni ve konularımı tanıyanlar bilir babamdan oturu gelişmemiş bir ozguvenim var ve kendimi hayatımın hicbir doneminde beğenmedim, cok cabuk etkileniyorum soylenenlerden. Ve artık bu insanlar bir sussun istiyorum. Annemlere her gidişimizde babam laf sokmasın, kilo ile ilgili konu gecince insanlar bana gozunu dikmesin artık.

Eğer delik deşik bir ozguvenim olmasa hazır şu beden olumlama akımı da varken eeeh size ne taş gibiyim, kocam da halinden memnun koca popomu yiyin diyebilirdim ama o popo bende yok. Yani ebat olarak var ama guven olarak yok.

Size şu an cok ihtiyacım var cunku bu durum beni yoruyor artık. Belki de genel yorgunluğuma yorgunluk katıyor bilmiyorum. Bu arada fiziğimi anlatayım hatta en sonlardan bir foto da ekleyeceğim. Bacaklarım ince, basen ve gobeğim var ve memelerim buyuk. Ustum yapılı anlayacağınız bu da iri gosteriyor. Bu arada diyabet ilacı alıyorum, değerlerime baktırıyorum korona yuzunden sureci uzatsam da kontroldeyim salmadım yani. Evimden roka, yeşillik eksik olmaz, kırmızı, beyaz et, bakliyat ve sebze karışık besleniriz, kuruyemiş, incir vs. hep vardır evde ama ben ozellikle regl ve stresli donemlerdeysem Nutella ile başlayıp Allah ne verdiyse gomuyorum.

Kısa keseyim ve gazları, taktikleri, onerileri alayım hanımlar zira artık bu tombiş vive ‘den kurtulmak istiyorum.

Okuyan herkese cok teşekkur ederim