MERHABA ARKADAŞLAR.
Konuda paylaşmıştım fakat arkadaşlar ayrı bir konu acarsak daha cok kişi gorur dediler.
Ben bi kac arkadaşdan yardım alarak cevirttim. mail atarak tepkimi gosterdim. tavsiyem sizde atın.

-----------------------------------------------------
Do you either pay or not pay for suspended channels?
The Music Nation did this before,and nobody prefer them anymore.
hope you will not be like them or nobody will not prefer you too..

YTPARA user - Oquzalp
http://www.ytpara.com/12543/oquzalp.html

[email protected] hesabına mail atın bunu.

Turkcesi

Kapanan kanalların kazancına bloke mi koyuyorsunuz ?
bunu daha once "music nation" yaptı. ve artık onları kimse tercih etmiyor.
Umarım sizde onlar gibi olmazsınız.. yoksa sizide kimse tercih etmeyecektir..

Sonuna isim ve uyelik linkimizi ekleyerek topluluk olduğumuzu belirtebiliriz aslında

Mesala mesajın en altına.

YTPARA user - Oquzalp
http://www.ytpara.com/12543/oquzalp.html

BUDA ALEX İN CEVİRTTİĞİ METİN. İKİSİNİ BİRLİKTE YADA AYRI AYRI BUNUDA GONDEREBİLİRSİNİZ. YADA HERKES İSTEDİĞİ BİRİNİ GONDERSİN.

Bizler en gelişmiş, en iyi kanallarımızı quiz'e odeme konusunda buyuk guven duyduğumuz icin bağlıyoruz, ancak telifli ve kapanan kanallar gibi sorunlu kanalların odemesini alamayacak olmamız Quiz konusunda bizi buyuk hayal kırıklığına uğrattı. Ricamız Quiz'in odeme kalitesini koruması ve tum kanallarımıza sorunsuz odeme yapmasıdır. Boyle olduğu surece tum iyi izlenimli kanallarımızı Quiz'e bağlamaya devam edeceğiz.

We have aggrement with Quiz Group for our best channels, just because We trust Quiz Group, deeply.
However, We are really upset that we won't get the payment of the terminated channels. We hope that the Quiz keep his quality of payment. We will keep have aggrement with Quiz for our next channels in the case that Quiz meet with our request.

Thanks in advance!

Buda Ruscası

Здравствуйте. Мы являемся крупнейшим сообщества YouTube в Турции. У нас есть 15,000 активных членов более 150,000 каналов.

Если вы не сделаете оплату наших прекращено каналов, мы не будем работать с Викторина группы больше.
У нас есть договоренность с Викторина группы для наших лучших каналов, только потому, что мы доверяем Викторина Group, глубоко.
Однако, мы действительно расстроен, что мы не будем получать оплату завершенных каналов. Мы надеемся, что Викторина держать его качество оплаты. Мы будем держать есть договоренность с викторина для наших следующих каналов в том случае, если встретиться Викторина нашу просьбу.
Спасибо заранее!

İtirazlar uzerine Gelen Cevap;

Sonk4qy

Sayın Ortağımız ,

Notunuzu icin teşekkur ederiz . Biz endişe anlıyoruz.

Lutfen bu durumu acıklığa kavuşturmak edelim . Biz bugune kadar tum sozleri tuttu . Gelecekte bu şekilde kalmak icin gidiyoruz . Biz askıya ve / veya bloke kanalları odeme durdurmak icin bir karar varsa , biz resmi olarak duyurmak ve gosterge tablosu aracılığıyla tum ortaklarımıza bilgilendirmek istiyorum . Biz askıya ve bloke kanalları odemeye devam .

Bizim performans raporu rakamlar Google ilk defa aldık odeme farklı zaman biz bir dava karşı karşıya kalmışlardır . Biz de soz konusu . Biz sorunu ve onların tepkisini sahip arıyoruz konusunda Google ekibi haber verdim . Bu durum tum kanalları ama QuizGroup ağının nispeten kucuk bir parcası değildir icerir . Bizim muhendislerimiz goruşunu bir teknik hata var . Bir kez daha , biz sorunu cozmek icin elimizden geleni yapıyoruz ve yakında bir cozum ile size donmek planlıyoruz . Tatiller nedeniyle biraz zaman alabilir . 5 Ocak 2015 sonrasında pek cok muhendis ofisine donmek ve cozum uzerinde calışmaya başlayacak .

Biz guven ve sabır icin teşekkur ederiz !

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı