Herkese tekrardan merhaba.Son gunlerde oldukca duşunceliyim ve mutlu olamıyorum her zamanki gibi gozlemliyorumda benim cok ama cok zor hayatım oldu 23 yaşıma kadar ailem problemliydi sevgisiz ortamda buyudum hala oyleyim bacağımda rahatsızlık var yamuk yuruyorum diğer insanlar gibi topuklu ayakkabı giyemiyor koşamıyorum .Okull hayatımda hep ezildim universite icin cok ama cok calıştım ama zamanında olmadı 23 yaşında yeni başlıyorum ve kuzenlerime yada başka hayatlara bakıyorum universiteyi ilk yılda kazanmışlar aile yapıları mukemmel hic benim gibi acılar yaşamadılar gezip eğleniyorlar ben ise hayatımda hic denizi bile gormedim .Bu sebeple hemşireliği kazanmama bile sevinemiyorum 5 yıl aradan sonra kazandım insanların mezun olduğu yaşta ben yeni başlıyorum 27 yaşında mezun olacam ve yıllardır hayal ettiğim hayatı yaşayamıyorum cok mutsuzum yaşamanın ya da hayatta olmanın ne onemi var ki diyorum kendime gunlerdir belki bana kızan olacak ama bunu hissediyorum psikologa da anlattım ama tatmin olmadım pek .