Herkese merhaba
Artık ne yapmam gerektiğini bilemeyecek durumdayım arkadaşlar gecen sene biriyle tanıştım tanıştığım andan itibaren bana hep ilgiliydi. Hasta olduğum zamanda hastaneye gotururdu gece gunduz konuşurduk 11 saat aynı işyerinde calışıyoruz cıkınca beni eve bırakır kendi evine donerdi 4 saatini verirdi hergun bunun icin.
Bir gun bizim kavga edip ayrıldığımız donemde başka biriyle konuştuğunu oğrendim kız mesaj attı fake olmamdan şuphe etti ses kaydı at dedi atmadı ama bayağı yurudu dedi. Konuşmadım 1 ay boyunca sonra fake hesap olduğunu biliyordum senmisin değilmisin diye bakmak istedim dedi onume diz coktu ve beni bırakma dedi ağladı. Affettim herşey duzgun gidiyordu bana bir surprizi olduğunu soyledi.

sofistike bir restorana goturdu burası babamın beni ve annemi terkettiği yer ailemin dağıldığı yere ailemi kurmak istediğim kadını getirdim dedi sarıldım ağlaştık.

eve donerken herşey duzgun giderse seneye evlilik hazırlığına başlarmıyız dedi bakarız dedim. Bir kac ay gecti aynı profildeki kız mesaj attı ve bir kac gun once bu adamın kızın başka bir arkadaşına daha yuruduğunu soyledi buluşma ayarlamaya falan da calışmış.
Konu iceriğini kendisine anlatmadım sadece birine daha yuruduğunu biliyorum dedim sonra hemen ilişiğimi kestim şirket hattından beni bir daha sakın arama yazdı.
Ertesi hafta dedesi oldu covid-19dan.
Başsağlığı dilemedim yapamazdım.
Dun gece babasını kaybettiğiyle ilgili uzgun bir durum paylaşmış. Şirket hattından paylaşmış muhtemelen benimde gormem icin cunku ozel hattı kayıtlı değil. Hemen aradım sabah olunca nasıl oldu diye sordum. İki hafta once olen dedesiyle ilgili paylaştığını babası olarak dedesini gorduğu icin paylaşmış boyle bir yazıyı.

işin aslı kendisinden artık nefret ediyorum ve guvendiğime cok pişmanım ama nefrete karışık bir sevgiyi olay taze olduğu icin hala barındırıyorum icimde.

son ayrılmamızdan 4 gun sonra eski sevgilisinede yurumuş o kız da bana mesaj attı nasıl bir miden var nasıl hala birliktesin diye. (Profilimi nasıl bulduğunu inanın bilmiyorum ama adam da yediği haltları bildiğinden asla kendini savunmuyor.) 4 gun sonra birine yurumuş 5. Gunde meleğim hoşgeldin diye bir story paylaşmış. Profilindeki kalpleri gormemem icin beni engellemiş.
Kızgınım gercekten icin alev gibi.
Dedimki tekrar geri geldiğinde ona evlenme teklifini kabul ettiğimi ama bir şartım olduğunu ne olursa olsun yalan soylemeyeceğini soyleyerek bir yere gidelim oturalım tum bunları inkar ettiğindede tokatı basıyımki ne kadar aşağılık biri olduğunu bildiğimi bilsin.
İntikam soğuk yenen bir yemektir 3 hafta oldu icim soğumadı. Onumde diz cokup bırakma diye yalvaran adam şerefsiz cıktı fikirlerinize ihtiyacım var