Herkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim icin bir ışık bulmaya geldim buraya cunku kendi icin de kaybolmuş gibiyim.. uzun suren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni cok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan cabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye duşunuyorum gunlerdir.. hayatımdaki insana hırcın gecimsiz coğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve cok ayrıl barış git gel donemlerimiz oldu cok ileri derecede kavgalar yaşadık kufurler hakaretler havada ucuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunc bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı ozur dilemek vs.. ama affedemedim ve gundem gune hakaretin boyutu arttıkca ki bu surec bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye calıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dun gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgecmeyecek benimle evlenmek icin yine cırpınacak onu seviyorum ama geldiğimiz nokta cok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki