Herkese iyi aksamlar ozellikle ailesinden ayrı veya yalnız yasayan arkadaslara soruyorum tabi digerleride yazabilir. Ailenizle ve kardeşlerinizle ne kadar aralıklarla goruşuyorsunuz? Mesela ben annemleri hergun aramaya calisiyorum, cok yorgunsam ya da isim varsa iki gune bir ama erkek kardeşimle en son 10 gun once haberleşmişiz. Kendisi evli. Telefonlastigimizda da konuşcak bir şey bulamıyoruz; sadece naber nasıl gidiyor cercevesinde bes dakika falan suren bir goruşme. Bu durum normal mi? Siz kardeşlerinizle, ozellikle evli olanlarla ne kadar surede bir iletişim kuruyorsunuz? Bu durum beni biraz rahatsız etmeye başladı zaten birbirimizden uzak yasıyoruz bir de ustune uzun sure gorusmuyoruz ama kan bağı olarak kardeşiz. Hepsini cok seviyorum iki elim kanda olsa mutlaka yardimlarina koşarım ama arkadas gibi olan kardeşlikleri gordugumde biz neden oyle olamadık diyorum. Siz ailenizle ve kardeşlerinizle nasilsiniz? Kardeslerimle baglarimi guclendirmeye calismalimiyim ama acikcasi eslerinden de cekiniyorum kız kardeşi niye bu kadar cok aramaya başladı derler diye..