Merhaba arkadaşlar, elimde IPhone'un 6S Plus modeli telefonu var. Pil sağlığı %75'in altında, durumu servis gozukmekte. Telefonu bugune kadar sorunsuz kullanıyordum. Zaten bataryasını değiştirmek uzere almıştim lakin bugun normal bir şekilde kullanırken ekran bir anda dondu ve telefonun dokunmatiği gitti. Ben de bekledim kısa sureli sistem aksamasıdır vs diye. Ama baktım gelecek gibi değil once on off tuşundan tekrar kapatıp actım. Dokunmatiği geri geldi ama uzerinde birkac işlem yaptığımda yine aynı şekilde donmaya başladı ve her donmaya başladığında kendini yeniden başlattı. Ne zaman telefon acılsa uzerinde 1 2 dk işlem yaptıktan sonra tekrar donup tekrar restart atıyor. Yazılımsal olarak hem fabrika ayarlarına geri dondurdum hem de IOS'u iTunes uzerinden tekrar kurdum fakat sorun aynı şekilde devam etmekte.
Aklımda şoyle bir şey var:
*Sistem olu batarya yuzunden voltaj dengesini ayarlayamadığı icin ben her ne zaman işlem yapsam ekstra yuk biniyor ve kendini korumaya alıyor bu yuzden yeniden başlatıyor. Bu teoriye gore bataryayı değiştirirsem sorun ortadan kalkacağı gibime geliyor.
Sizce ne yapmalıyım?
iphone 6S Plus Batarya Mucize Batarya Deji (Min 3810mAh) - yukselteceğim veya yenileyeceğim batarya da bu.
iPhone 6 iPhone 6S Plus surekli yeniden başlıyor
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Plus surekli yeniden başlıyor