uc bucuk aylık oğlum var ..kv kp , doğduğundan beri uc kere gorduler ..bir tanesi hastanede iki kere de bize gelip...aynı şehir de e yaşıyoruz ...kp araba kullanamıyor, gorumcem goturuyor heryere ,bize bile gelmek isteseler gorumce ve. kocasına baglilar...bebeğimi goruntulu arıyorlar her aramada ozledim gelemiyoruz halan yoğun calışıyor tarzında biseyler diyorlar ...bend her defasında eşimde dahil , anne ablamlar gelemiyorsa bı alo deyin akşam sizi alır x, (eşim) diyorum ...bı alo demeniz yeter ablamı beklemeniz gerek yokki diyorum ...cevap yok...bubsekilde dort ayı ettiler bahane Halanin calışıyor olması...benim cok mantıklı fikrime cevap yok....bende bu duruma cok kızıyorum...eşim gidelim annemlere cocuğu sevsinler diyor ...bende onlar sevmek isteselerdi sana alo deyip gel oğlum bizi al bir iki saat sevelim derlerdi ,bin kere teklif ettik demekki senin zannettigin kadar ozlemiyorlar deyip gitmiyorum ....bebek dogdugundan beri bir kere kırkı cıktı diye gezmeye goturduk daha da gitmedim acıkcası...sirfbu şekilde inada bindiği icin....ve buyuzden son zamanlarda eşimle aramiz limoni. ver inat etti beni ve bebeğimi oraya goturecek ...bugun olmadı yarın gidecez diyor ...daha dun kendi ordaydi cay icti geldi ..bugun başımın etini yedi gidelim diye...gitmiyorum dedim onlar gelmiyor bebeğin yanına dedim..son zamanda aynı muhabbet..ama eşim bunu neden gormuyor ...ailesi bebeğimizi toplam uc kere gormuş şurada , bize gelmediklerini neden gormezlikten geliyor da beni ve bebeği ayakarina goturuyor. haksizmiyim ben ya bu durumda...ha gecende mahallede senelik tanidikari bı gence kendilerini yakın bir koye goturtmusler gezmeye...yani gitmek isteyen bir care bulur gider dimi...ki bizim teklifimiz on numara kapılarından alıp geri kapılarının onune kendi oğulları bırakacak....bunun uzerine oraya adımımı atmak istemiyorum , hatta bebeğimi sevmeyi hakettiklerini bile duşunmuyorum...zaten kırkı cıktığında gittiğimizde ben bebeğimle odada oturdum gelip bebekle ilgileneceklerine kv kizkardesiyle bir saat goruntulu konuştu , kp eşimle ve kardeşleriyle mac keyf yapti ...kv her zaman gorduğu kardeşiyle facetime yapacağına odaya gelip torununu doya doya sevme zahmetinde bulunmadı .zaten bebekler beşiğinde rahat eder , o ağladı ben uğraştım o gece ...sozde eşim bebeğini sevdirtmeye goturdu...şimdide aynı şeyi yaşıyoruz arkadaşlar...ben ne yapmalıyım...goturmek istemiyorum bebeğimi oraya kendimde istemiyorum gitmek , sırf onlar bize dortayda iki kere geldikleri icin , biryandan da eşimle limoniyim .ne yapmalıyım?