Biz evlendikten kısa bir sure sonra kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar soyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O gunden sonra bi daha konuşmadık, cunku aileme bile yersiz şeyler soyledi o gun. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hic demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir sure sonra korona cıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan once bir kez abisine gittik. Surekli bizi cağırmadınız diye eşime soyluyorlarmış. Eşim bunu dediğinde cağıralım madem oyle dedim. Cağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gun sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına soylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben cok uzuldum. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla cağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı duşunuyorum? Eşim de uzuldu. O oyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu cok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?