Cok sevdiğim bir arkadaşım var gercekten değer veriyorum cunku cok mutluyum onunla hic kavga etmemişti ama ne olduysa dun oldu aramıza 3. erkek kişisi girdi arkadaş olarak ama dışlanan ben oldum ? dun konuşurken beraber arkadaşımın davranışları değişti tabiri caizse satıldım ergence geliyor boyle yazmam ama dun yalnız hissettim telefonda konuşuyorduk 3 kişi ama onlar daha yakın oldular ve kotu hissettim kıskanıyor musun demeye başladılar ve arkadaşımdan beni tercih etmesini beklerken oyle olmadı bu yuzden kırıldım sonucta yeni tanışmışlardı ama ona değer verdiğim icin belli etmedim bunu dun telefonumu kapattım bugun kendime vakit ayırdım ders calıştım kendime ilkkez vakit ayırdığımı farkettim kendimi ilkkez rahat hissettim bişey icin cabalamayınca neden ben haksızmışım gibi muameleye tabi tutuldum anlamıyorum ? bu yuzden hic 3. kişileri sevmemişimdir hep dışlanan taraf ben oldum genellikle boyledir zaten 3 kişinin arası hep bozulur iki kişi hep daha yakın olur bu yuzden biraz mesafemi ayarlayacağım telefonu hic acasım yok gercekten sevdiğim birinden boyle birşey gelmesini hazmedemiyorum geri planda tutulmak kotu hissettiriyor