Eşimden boşanıyorum. Hatırlamak istemiyorum o yuzden bahsetmekte... Uzun zaman oldu bir şey paylaşmayalı. Tek istediğim bundan sonra kendi istediğim gibi bir hayat yaşamak, ufak tefek hayalini kurduğum şeyleri gercekleştirmek.
İc Anadolu da bir ilin kucuk bir ilcesine atandım ve tek yaşıyorum. Bulunduğum ilce kucuk ve fazla gelişmemiş. Sosyalleşme adına yapılabilecek hic bir şey yok. Mesai arkadaslarim hep 40 li 50 li yaşlarda.
İsteğim kafa dengi bir arkadaşım olsun birlikte yurt ici, yurt dışı tur planları yapalım, paten kayalım, dovme yaptıralım, bakım yaptıralım ne bilim birlikte bir cay icsek bile yeterli. (Bu arada paten kaymayı bilmiyorum, hic dovmem de yok bunlar hep icimde kalıpta şimdiye kadar yapamadıklarım) Fotograf cekmeyi de cekinmeyi de cok seviyorum.
Bunları tek başına da yapabilirsin diyeceksiniz ama insan tek başına olunca hic bir şey yapası gelmiyor. En basit alışverişte bile insan fikir almak istiyor. Bunu buraya yazma sebebim sizden akıl almak. Nereden bulabilirim boyle bir arkadaş. Bulunduğum sehirde cok sıkılıyorum, daralıyorum, kendimi yalnız hissediyorum.