Baslik konumu ozetliyor.
Konu benim canim babaannem. 7 tane evlat dogurmus, kista kitlikta buyutmus ama simdi onlar ona bakmak istemiyorlar.
Babaanneme suan koyde bekar amcam bakiyor, aldigimiz duyuma gore evlenip yurtdisina gidecekmis, hatta nikah kiyilmis bile. Amcama kimse bir sey demiyor, nitekim babaannemin tek evladi o degil. Turkiyede toplam 2 amcam bir halam var. 3 amcam ve babam yurtdisindayiz. Babaannem koyde bekar amcamla yasiyor su an
Babam hepimiz sirayla gidip anneme bakalim diyor, ama amcalarim ve yengelerim buna karsi. Abimiz gelmeden biz annemi bakim evine sepetleyip kurtulalim diyorlar tabiri caizse. Bu benim oyle zoruma gidiyor ki. Babaannemin uc bes esyasini bi valize koyup yavru kopek birakir gibi birakip gelecekler. Dedemin mezarda kemikleri sizlayacak.
Bir tane halam var, kocasi oldu ama babaannemle bizimle konusmuyor bile. Bakici tutalim diyorum annem koyden kimi bulacaksin diyor, gece yaninda yatacak insan lazim diyor. Babam ultimatom verdi, simdi hepsi birlesti baski yapiyorlar.
Bana kalsa babam gitsin tek basina baksin, ara arada ben ya da annem gidelim diyorum. Bu insan olmadiklari da cenazesine bile koymayalim.
Kusura bakmayin parca parca yazdim ama hem agliyorum he yaziyorum